Cauciuc offset Vulcan Trelleborg

Calitatea tiparului offset este dependenta in proportie covarsitoare de calitatea cauciucului offset compresibil folosit. Va furnizam cel mai performant cauciuc offset destinat tiparului plan sau rotativ, de tip conventional sau cu cerneluri UV. Putini sunt cei care stiu ca Vulcan este primul producator de cauciuc offset compresibil in 1964 prin sortimentul 714 Master. Gama de cauciuc offset Vulcan cuprinde sortimentele Folio, Image4U, Eco, Easy Plus, Combo - pentru tiparul plan; 714 Master, Editor, Royal Web, Alto Plus, Mytho, Techno - pentru tiparul heatset / coldset; Vulcan UV pentru tiparul cu cerneluri UV sau in sistem hibrid. Toate cauciucurile sunt livrate pe baza diagramei producatorului masinii de tipar, prelucrarea si montarea stangilor se face cu utilaje performante la fabrici din Europa de Vest.

Cauciuc la format cu stanga

Cauciucoffset

Komori Lithrone S 29

Cauciuc offset Vulcan 1.95 mm, 4 straturi / 3 straturi, seria Eco, Easy Plus sau Combo, la format 770 m * 670 mm, cu stangi originale montate. Comportament excelent la schimbarea formatelor, suprafata fina pentru rastere fine, laterale protejate cu solutie anti-solvent. Pregatit pentru echiparea masinii de tipar.

Pret: 280 ron/buc

Cauciucoffset

KBA Rapida 104 sau 105

Cauciuc offset Vulcan 1.95 mm, 4 straturi / 3 straturi, seria Eco, Easy Plus sau Combo, formatat la 1030 m * 875 mm, cu stangi originale montate. Comportament excelent la schimbarea formatelor, suprafata fina pentru rastere fine, laterale protejate cu solutie anti-solvent. Pregatit pentru echiparea masinii de tipar.

Pret: 488 ron/buc

Cauciucoffset

Man Roland 500

Cauciuc offset Vulcan 1.95 mm, 4 straturi / 3 straturi, Easy Plus sau Combo, formatat la 755 m * 730 mm, cu stangi originale montate. Comportament excelent la schimbarea formatelor, suprafata fina pentru rastere fine, laterale protejate cu solutie anti-solvent. Pregatit pentru echiparea masinii de tipar.

Pret: 315 ron/buc

Cauciucoffset

Man Roland 700

Cauciuc offset Vulcan 1.95 mm, 4 straturi / 3 straturi, seria Eco, Easy Plus sau Combo, formatat la 1060 m * 910 mm, cu stangi originale montate. Comportament excelent la schimbarea formatelor, suprafata fina pentru rastere fine, laterale protejate cu solutie anti-solvent. Pregatit pentru echiparea masinii de tipar.

Pret: 508 ron/buc

Intretinerea cauciucului offset

ROTOWASH 60 - 1010

Caracteristici tehnice:

Compatibil cu toate modelele de masini tipografice offset in coala sau in bobina

Produs de curatare offset cu certificat Fogra

Utilizare manuala sau prin intermediul sistemului automat de spalare al masinii offset

Continut de substante anticorozive, ce protejeaza partile metalice ale masinii de tipar

Cu miros scazut

Emulsifiabil, poate fi combinat cu apa in proportii variabile, pana la maxim 1:1

Flash point: 64 de grade Celsius

Ambalare la bidoane de 25 litri sau la butoaie de 200 litri

ROTOWASH 60, pret: 14.2 ron/litru (fara TVA 20%)

.

NOVOGUM EXTRA

Caracteristici tehnice:

Regenerator cauciuc si curatator in profunzime al porilor cauciucului offset

Compatibil cu toate modelele de masini tipografice offset in coala sau in bobina

Produs de curatare offset cu certificat Fogra

Utilizare manuala, impregnat in lavete speciale

Utilizare saptamanala sau dupa caz, ori de cate ori este necesara reimprospatarea cauciucului si curatarea sa in profunzime

Miros de lamaie

Foarte inflamabil, a se lucra cu deosebita atentie, cu manusi nitrilice

Ambalare la bidoane de 5 litri sau la bidoane de 25 litri

NOVOGUM EXTRA, pret: 24.7 ron/litru (fara TVA 20%)